RESIDENTIE VELUWSTAETE

Woonomgeving

De omgeving in een notendop

Het rustieke, veelzijdige en centraal gelegen Veluwse dorp Nunspeet wordt ook wel het Hart van de Veluwe genoemd.

De perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de veelzijdige omgeving. Fiets, wandel of geniet van wateractiviteiten aan het Veluwemeer. Spot wild tijdens een wandeling en ontdek de bossen en heidevelden in de omringende dorpen Elspeet en Vierhouten.

Het nabijgelegen Vierhouten heeft de bijnaam ‘de Culinaire Parel van de Veluwe’, met jaarlijks de Wilddagen en diverse horecagelegenheden.

Wonen op de Veluwe

De Veluwe als woonomgeving geeft
een permanent vakantiegevoel. De uitgestrekte bossen nodigen uit om uren te wandelen of fietsen zonder dat u iemand tegenkomt. Leuke Hanzesteden als Elburg, Harderwijk en Kampen liggen vlakbij.

Voor de liefhebbers van watersport zijn deze steden ook per boot te bereiken. Op 5 minuten rijden het uitgestrekte Veluwemeer.

De combinatie van schone lucht, de ontspannen en vriendelijke inwoners die elkaar respecteren en naar elkaar omzien, maakt wonen op de Veluwe bijzonder aangenaam.

Centraal gelegen

Nunspeet is rustig gelegen maar bijzonder goed bereikbaar. Via de A28 in noordelijke richting bent u binnen 20 minuten in Zwolle. In zuidwestelijke richting is Amersfoort 30 minuten rijden en Utrecht op 45 minuten. Ook per trein heeft u met station Nunspeet gunstige verbindingen om naar grote steden als Amsterdam en Den Haag te reizen. Nunspeet biedt u de voordelen van de rustige Veluwe. En als u de drukte wilt opzoeken dan kunt u eenvoudig alle kanten op. Het is heerlijk centraal wonen op de Veluwe.

Inlichtingen en verkoop

Van de Loosdrecht Makelaars

F.A. Molijnlaan 28
8071 AG Nunspeet
0341 - 25 23 63
www.vandeloosdrecht.nl

Netherlands Sotheby’s International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam
088 - 37 47 000
www.sothebysrealty.nl

Proclaimer:
Beelden en impressies zijn gebruikt ter illustratie. Aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.