ONTWIKKELAAR RESIDENTIE VELUWSTAETE

Over N.O.M. BV

Onze visie

Bij de N.O.M. B.V. houden wij ons bezig met vastgoedontwikkeling met oog voor de omgeving en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Wij ontwikkelen een passende nieuwe bestemming met aanzicht dat past bij de buurt en de oorspronkelijke uitstraling van het gebouw.
Bij de N.O.M. vinden we deze authentieke uitstraling van gebouwen heel belangrijk. In veel van onze projecten werken wij dan ook met monumentale panden met een interessante geschiedenis. We zoeken altijd naar de perfecte combinatie van behoud van waardevolle oorspronkelijke eigenschappen en de toepassing van moderne gemakken en inzichten.

Comfortabel en veilig

Mensen willen wonen waar ze zich comfortabel en veilig voelen. Voor een woonruimte voor ouderen is het daarom belangrijk dat deze centraal gelegen is, zodat zij makkelijk naar de winkel of het centrum kunnen. De N.O.M. houdt rekening met de doelgroep en past haar ontwerpen daarop aan.

Inlichtingen en verkoop

Van de Loosdrecht Makelaars

F.A. Molijnlaan 28
8071 AG Nunspeet
0341 - 25 23 63
www.vandeloosdrecht.nl

Netherlands Sotheby’s International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam
088 - 37 47 000
www.sothebysrealty.nl

Proclaimer:
Beelden en impressies zijn gebruikt ter illustratie. Aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.