RESIDENTIE VELUWSTAETE

Faciliteiten

Fitnessruimte

Veluwstaete beschikt over een eigen fitnessruimte, en
is uitgerust met een gevarieerd assortiment kwalitatief hoogwaardige sportapparaten. Hier kunt u alleen of met
uw eigen personal trainer sporten. Om in goede conditie te blijven, gaat u dus niet naar de sportschool, maar naar de begane grond.

Binnenzwembad

In een luxe residentie waar ontspanning centraal staat, kan
een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Het complex beschikt dan ook over een groot binnenzwembad.

Wat is fijner dan het hele jaar door op uw gemak baantjes trekken wanneer u er zin in heeft? Het zwembad is niet toegankelijk voor derden, tenzij het gasten van een van de eigenaren betreft.

Tuin

Veluwstaete staat voor genieten van het groen, de privacy en rust. Hier is voldoende ruimte om een prachtige, eventueel onder achitectuur ontworpen tuin aan te leggen.

Lounge

Bijzonder uitnodigend is de loungeruimte die direct toegang biedt tot een sfeervol buitenterras. Of u nu een familiebijeenkomst plant of een samenzijn met oude vrienden, deze ruimte is de ideale setting voor evenementen die net iets te groot zijn voor uw eigen appartement of die u liever buiten de huiselijke sfeer houdt.

Parkeergarage

Aan de achterzijde bevindt zich de verwarmde ingang
naar de ondergrondse parkeerruimte, die geheel aan het zicht is onttrokken. Deze parkeerkelder wordt afgesloten door een stevig rolhek.

In de parkeerkelder bevinden zich achttien ruime parkeerplaatsen. Er is uiteraard rekening gehouden met oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bij elk appartement horen in ieder geval twee geïndividualiseerde parkeerplekken.

Voor bezoekers is op het terrein van Veluwstaete ruim voldoende parkeergelegenheid gecreëerd.

Huismeester

Het appartementencomplex beschikt over een huismeester die gedurende de werkweek overdag aanwezig is. Hij houdt toezicht en kan pakketten voor u in ontvangst nemen. Daarnaast zorgt hij voor het onderhoud van de gezamenlijke ruimtes en tuinen, zodat Veluwstaete altijd de uitstraling heeft die van een luxe residentie verwacht mag worden.

Inlichtingen en verkoop

Van de Loosdrecht Makelaars

F.A. Molijnlaan 28
8071 AG Nunspeet
0341 - 25 23 63
www.vandeloosdrecht.nl

Netherlands Sotheby’s International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam
088 - 37 47 000
www.sothebysrealty.nl

Proclaimer:
Beelden en impressies zijn gebruikt ter illustratie. Aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.